• 1

   Contactgegevens

  • 2

   Details evenement

  • 3

   Tijdsduur

  • 4

   Budget

  • 5

   Opties

  1/5

  Contactgegevens

  Stap 1: Stel jouw hackathon samen

  Leuk dat je interesse hebt om een hackathon te organiseren! Bevind je je nog in de oriënterende fase? Of wil je gelijk al aan de slag? Allebei is prima. Volg gewoon de stappen hieronder. Op die manier krijg je een helderder beeld van hoe je jouw hackathon naar wens kunt vormgeven en waar je het nog over moet hebben in je team. Wij kunnen je op alle vlakken ontzorgen, van het faciliteren van de dag tot het regelen van een geschikte locatie of zelfs een aftermovie

  Wat is je naam?*

  Bedrijfsnaam*

  Wat zijn je contactgegevens?*

  Stap 2: Over het evenement

  Vertel ons wat je voor ogen hebt, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat we met de hackathon een geweldige ervaring neerzetten.

  Welk doel/doelen heb je met de hackathon?*

  Wat wordt de voertaal van het evenement?*

  Hoeveel deelnemers verwacht je dat ermee gaan doen/ wanneer ben je tevreden?*

  Weet je al waar je de hackathon wilt organiseren (intern/extern)? Wil je dat wij ook een aantal suggesties doen voor een geschikte locatie?*

  Stap 3: Tijdsduur

  Hoe lang wil je dat deelnemers de tijd hebben om aan de hackathon te werken? Indien je dit nog niet weet, kunnen we je uiteraard ook advies geven op basis van de doelstelling(en) die je hebt opgegeven.

  Hoeveel dagdelen/dagen moet de hackathon duren? Alleen overdag, of ook 's avonds?*

  Stap 4: Budget

  Naast onze vaste werkzaamheden, bieden wij ook allerlei additionele diensten aan zoals het faciliteren van t-shirts, catering en een aftermovie. Wij bouwen onze offertes altijd modulair op. Zodat je zelf kunt kiezen wat je wel en niet wilt en dus altijd in de lead bent wat betreft kosten.

  Om een zo’n gericht mogelijke offerte te kunnen uitbrengen, helpt het ons als je een budget kunt meegeven dat er maximaal beschikbaar is voor dit evenement. Zodat we samen zo snel mogelijk concreet kunnen worden wat er haalbaar is binnen het beschikbare budget. Sommige klanten van ons willen bijvoorbeeld een low-key pizzasessie, anderen een chique diner ter afsluiting van het evenement.

  Wat is de uitstraling van het evenement?*

  Klik op één van de drie onderstaande opties

  Welk budget is er ongeveer beschikbaar voor de organisatie van deze hackathon? Indien je dit nog niet weet, laat dit vak dan leeg.

  Stap 5: Wat verwacht je van ons

  Welke zaken zou je graag bij ons willen neerleggen? Wil je dat we je compleet ontzorgen of heeft het jullie voorkeur om ook zelf dingen op te pakken?

  Ik wil dat jullie ons compleet ontzorgen!*

  Wat willen jullie zelf oppakken?*

  Voordelen van Hackathon op Maat

  Wij organiseren hackathons voor alle doelgroepen (interne & externe events).
  Naast inhoud, zijn wij sterk in het bedenken van energizers.
  Jarenlange ervaring in diverse sectoren. Van overheid, tot zorg, tech en meer.